Γιατί Η Τηλεφωνία Έχει Αλλάξει Τόσο Πολύ Σήμερα

Δώστε στο κινητό σας μια επανεκκίνηση κάθε δύο μέρες. Δεδομένου ότι χρησιμοποιείτε συνεχώς λειτουργίες στο τηλέφωνο όπως προγράμματα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και προγράμματα περιήγησης στο Web, το τηλέφωνό σας αποθηκεύει αποθηκευμένες πληροφορίες. Πολλές από αυτές τις λεπτομέρειες είναι περιττές και ενδέχεται να εκκαθαριστούν μέσω επανεκκίνησης. Αυτό μπορεί να απελευθερώσει περιουσιακά στοιχεία επεξεργασίας και πολύ σαφείς πιθανές δυσλειτουργίες.

Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε φορτιστή μπαταρίας στην ισχύ της μπαταρίας σας όλη την ώρα. Εάν έχετε ένα στο αυτοκίνητό σας, στο σπίτι και στο χώρο εργασίας σας, θα μπορείτε να φορτίζετε το κινητό σας τηλέφωνο όταν χρειάζεται. Ορισμένες χρήσεις καταναλώνουν αρκετή ισχύ μπαταρίας. Αποφύγετε την απώλεια της τροφοδοσίας σας με αυτόν τον τρόπο.

Κοιτάξτε αν χρειάζεστε ή όχι smartphone. Είναι πιο ακριβά, ωστόσο προσφέρουν πολλά μέσω ενός χαρακτηριστικού τηλεφώνου. Η πραγματικότητα είναι, ωστόσο, ότι πολλοί καταναλωτές επιθυμούν να συζητήσουν μόνο στο τηλέφωνό τους. Εάν αυτό σας εξηγεί, η αγορά κινητού τηλεφώνου συνεπάγεται αύξηση των πρώτων δαπανών, μαζί με αυξημένη χρέωση κάθε μήνα. Δεν είναι καλή επιλογή.

Πιάστε πλήρως το πρόγραμμα κινητού τηλεφώνου σας. Αυτά τα προγράμματα μπορεί να είναι αρκετά περίπλοκα μεταξύ των επιδομάτων λεπτομερειών, των συνολικών λεπτών συνομιλίας, των γραπτών μηνυμάτων και του κόστους στο εξωτερικό. Προτού αποφασίσετε να ακούσετε υπέροχα χρόνο με ένα επίδομα και να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα, μάθετε τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ένα τεράστιο ποσό χρημάτων με τα κανονικά μηνιαία κόστη.

Σύννεφο

Εάν ψάχνετε για να αλλάξετε το κινητό σας τηλέφωνο και επίσης ενημερωθείτε ότι πρέπει να πληρώσετε μια μεγάλη χρέωση, πρέπει να κάνετε μια συμφωνία. Οι επιχειρήσεις δεν θα ήθελαν να χάσουν χρήσιμους αγοραστές, επομένως θα μπορούσαν να είναι έτοιμες να παραιτηθούν από αυτό. Ακόμα και όταν ισχυρίζονται όχι, δεν τραυματίζεται να ρωτήσω.

Τιμή Προγράμματος

Να λαμβάνετε συνεχώς υπόψη τόσο την τιμή στο τηλέφωνό σας όσο και την τιμή του προγράμματος. Ορισμένες εταιρείες παρέχουν φανταστική εξοικονόμηση στα κινητά τηλέφωνα που πωλούν, ωστόσο σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε τελικά ιδέες με καλύτερες τιμές. Αυτό συνεπάγεται κάποια εξοικονόμηση στην αρχή, αλλά περισσότερο από το κόστος τραπεζικού λογαριασμού στο τέλος.

Οι φίλοι σας είναι μια καλή πηγή συμβουλών για αυτό το θέμα. Θα έχουν εξαιρετικές κριτικές για εσάς προσωπικά. Μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε ένα κινητό τηλέφωνο, δημιουργώντας τη διαδικασία αγοράς λιγότερο δύσκολη.

Μην αφήνετε το φακό κάμερας ζουμ στην κάμερα του τηλεφώνου σας να σας ξεγελάσει. Η τακτική εστίαση στις κάμερες δεν είναι παρόμοια με το ζουμ που χρησιμοποιούν οι κάμερες κινητών τηλεφώνων. Το ψηφιακό ζουμ χρησιμοποιείται γενικά για κινητά τηλέφωνα και μεγεθύνει μόνο τα pixel, ενώ υποβαθμίζει την καλή ποιότητα της εικόνας. Μεταφέρετε πιο κοντά για μια πολύ καλύτερη εικόνα αντί για μεγέθυνση.

Χρησιμοποιήστε το Wi-Fi για ορατή τροφή αντί να εμφανίζεται σύμφωνα με τις τυπικές σας λεπτομέρειες. Τα μαθήματα βίντεο χρησιμοποιούν πληροφορίες πολύ εύκολα. Φυσικά, εάν η στρατηγική σας έχει απεριόριστες λεπτομέρειες, δεν ανησυχείτε για τη διατήρηση της κατανάλωσής σας.

Λάβετε υπόψη ότι μια εξασθενημένη μετάδοση μπορεί να καταστρέψει την ισχύ της μπαταρίας του κινητού σας τηλεφώνου. Το τηλέφωνό σας πρέπει να καταναλώσει ζωτικότητα για να παραμείνει συνδεδεμένο στο δίκτυο, ανεξάρτητα αν δεν χρησιμοποιείται. Το να διατηρείτε το τηλέφωνό σας σοβαρό στο πορτοφόλι ή στο χώρο εργασίας μπορεί να σημαίνει σωλήνες αποστράγγισης μπαταρίας πολύ πιο γρήγορα από ό, τι μπορείτε να υποθέσετε.

Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε είδος κινούμενου σκηνικού ως ταπετσαρίες του τηλεφώνου σας. Εάν ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου σας, επιλέξτε κάτι πιο απλοϊκό για το φόντο του τηλεφώνου σας. Οποιοσδήποτε τύπος gif θα εξαντλήσει την ηλεκτρική σας μπαταρία γρηγορότερα σε σύγκριση με μια τυπική εικόνα για το ιστορικό σας.

Τα νέα τηλέφωνα σίγουρα δεν θα χρειάζονται ασφάλεια οθόνης. Σχεδόν όλα τα νεότερα κινητά τηλέφωνα προσθέτουν ένα προστατευτικό κάλυμμα που αποτρέπει το μουτζούρωμα και το πλέγμα. Ένα πρόσθετο προστατευτικό οθόνης σημαίνει απλώς ότι ενδέχεται να έχετε πρόβλημα με την ανάγνωση της οθόνης. Θα μπορούσαν επίσης να αναπτύξουν φυσαλίδες αέρα ή τα συγκεκριμένα σημάδια τους.

Για όσους διαθέτουν gadget iOS, φροντίστε να κλείσετε τα προγράμματα που δεν χρησιμοποιείτε ως τρόπο εξοικονόμησης δυναμικού. Απλώς αυξήστε το πλήκτρο Home (τετρ.) Και μετά πατήστε το πρώτο σύμβολο. Θα αρχίσουν να τσαλακώνουν και μπορείτε να τους κλείσετε απαιτώντας την ομάδα φίλων με κόκκινο χρώμα με όλα τα – μέσα σε αυτήν σε κάθε εφαρμογή.

Δεδομένου ότι τώρα έχετε διαβάσει αυτές τις προτάσεις, πρέπει να είστε πιο ενημερωμένοι για το κινητό σας. Είτε μόλις αγοράσατε το πρώτο κινητό τηλέφωνο, ή αλλιώς έχετε κάνει το μυαλό μας για να αγοράσουμε μια εντελώς νέα προετοιμασία, αυτές οι πληροφορίες μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες. Βεβαιωθείτε ότι παραμένει στο επίκεντρο για βοήθεια με όλες τις ερωτήσεις για το κινητό σας.