Οι Beta Εκδόσεις Σε Hardware ή Software Μπορεί Να Κρύβουν Πολλά

Ήμασταν οι πρώτοι δοκιμαστές beta ενός Mobile Command Center με πλήρη πρόσβαση στο Διαδίκτυο το 1999. Το κινητό μας κέντρο εντολών ήταν επίσης η πρώτη μονάδα με WiFi και Internet Mobile Access.

Η επόμενη γενιά αυτού του συστήματος ευρυζωνικών δορυφόρων παρουσιάστηκε το 2004. Και το επόμενο κύμα τεχνολογίας υπάρχει σχεδόν για 10 φορές την ταχύτητα. Φαίνεται ότι ο νόμος του Μουρ μπορεί να ισχύει μόνο για τους δορυφόρους, ωστόσο με τις προηγούμενες πρακτικές της Motorola και την ανικανότητα με την FCC που είδαμε προηγουμένως, μπορεί να διαπιστώσουμε ότι υπάρχουν σημαντικά εμπόδια για να ξεπεραστούν ακόμα.

Παλιά συσκευή

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν τότε η τιμή του Iridium 134,50 $ ανά μήνα και το γελοίο κόστος 1,34 $ ανά λεπτό. Φυσικά το GlobalStar αποδεικνύει ότι είναι χειρότερα στα 150 ανά μήνα και 1,39 ανά λεπτό και οι διεθνείς κλήσεις στα 1,79 $. Το ωραίο για το Inmarsat είναι ότι είναι 20 ετών και εξακολουθεί να έχει την ταχύτητα δεδομένων 9,6 kbps και μερικές φορές μπορείτε να λάβετε τα 64 kbps. 

Το Inmarsat A είναι αρχαίο και 18.000 πλοία διαθέτουν το θαλάσσιο παγκόσμιο σύστημα κινδύνου. GMDSS. Αν κοιτάξετε περισσότερα από όλα τα εμπορικά πλοία, θα δείτε τις κεραίες στην κορυφή που μπορούν να εκτελούν φαξ, τηλέφωνα και διάφορες διεπαφές δεδομένων. Προηγουμένως έτρεχαν κάτω από τα συστήματα Telex καταστρώματος. Αυτό το σύστημα, όπως θα μαντέψατε, είναι καθαρά αναλογικό και έχει πολλά πλεονεκτήματα στις καιρικές συνθήκες στη θάλασσα. Το Inmarsat B είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία με την ψηφιακή τεχνολογία.

Τα Δεδομένα Καθορίζουν Την Ταχύτητα

Η τιμολόγηση της μετάδοσης δεδομένων λόγω ταχύτητας μπορεί να εξοικονομήσει χρήστες έως και 40% απλώς και μόνο επειδή χρειάζεται λιγότερο χρόνο ανά λεπτό για να κατεβάσει και να ανεβάσει δεδομένα. Φυσικά το υλικό τρέχει περίπου 10K $, αλλά για αυτό που δεν είναι κακό, λαμβάνοντας υπόψη το αρχικό κόστος των μεταδόσεων δεδομένων. 

Τώρα εδώ είναι η νέα συμφωνία Inmarsat C, αμφίδρομη επικοινωνία δεδομένων, τα τερματικά είναι φορητά και μικρά, σύντομα στυλ θήκης. Το κόστος για τους τερματικούς σταθμούς είναι περίπου 4 $ περίπου. και όλοι στην επιχείρηση τηλεόρασης έχουν ένα ή περισσότερα. Το Inmarsat διαθέτει επίσης ένα σύστημα φωνής, το οποίο χρειάζεται μόνο μια μικρή κεραία 9,3 ή περισσότερες ίντσες και έρχεται σε έναν μικρό θόλο. Αυτά εμφανίστηκαν πρόσφατα στο Popular Mechanics την 1η Νοεμβρίου. Οι κεραίες τηλεφώνου Trac για σκάφη, RV κ.λπ. κοστίζουν 6.500 $ αλλά λειτουργούν καλά. Αυτό είναι επίσης γνωστό ως κινητό σύστημα SatCom. 

Πρόκειται για ένα φορητό υπολογιστή με χαρτοφύλακα και είναι μόλις 5 κιλά. Κοστίζει μόνο 3.000 $. Οι άνθρωποι το αποκαλούν σύντομο τηλέφωνο. Χρησιμοποιεί μια κάρτα SIM για πολλούς χρήστες ένα σύστημα αν δεν θα θυμάστε ποτέ ότι απογειώθηκε στις ΗΠΑ όπως τα τηλέφωνα έξυπνων καρτών στην Ευρώπη. Θυμηθείτε ότι τα τηλέφωνα PCS είχαν τόσο μικρή διαφάνεια στις κάρτες, αλλά ήταν πολύ ακριβά για μαζική παραγωγή σε τεχνολογία κυψελοειδών. Το Inmarsat F77 είναι μια άλλη καινοτομία του 2001. Δυνατότητες υπηρεσίας ISDN και φορητών πακέτων δεδομένων. Παράδοση φαξ, τηλεφώνου, φωνής και δεδομένων. 64kbs, απολύτως και χωρίς πρόβλημα. Σχεδόν χωρίς προβλήματα, αυτό είναι σχεδόν πλήρως λειτουργικό. Είμαστε σχεδόν εκεί. 

Αυτή η τεχνολογία εκμεταλλεύεται τις υπηρεσίες B-GAN που θα παρέχονται από το Inmarsat 4 που κυκλοφόρησε το 2004. Θυμηθείτε ότι τα τηλέφωνα PCS είχαν τόσο μικρή διαφάνεια στις κάρτες, αλλά ήταν πολύ ακριβά για μαζική παραγωγή σε κυψελοειδή τεχνολογία. Το Inmarsat F77 είναι μια άλλη καινοτομία του 2001. Δυνατότητες υπηρεσίας ISDN και φορητών πακέτων δεδομένων. Παράδοση φαξ, τηλεφώνου, φωνής και δεδομένων. 64kbs, απολύτως και χωρίς πρόβλημα. Σχεδόν χωρίς προβλήματα, αυτό είναι σχεδόν πλήρως λειτουργικό. Είμαστε σχεδόν εκεί. 

Αυτή η τεχνολογία εκμεταλλεύεται τις υπηρεσίες B-GAN που θα παρέχονται από το Inmarsat 4 που κυκλοφόρησε το 2004. Θυμηθείτε ότι τα τηλέφωνα PCS είχαν τόσο μικρή διαφάνεια στις κάρτες, αλλά ήταν πολύ ακριβά για μαζική παραγωγή σε κυψελοειδή τεχνολογία. Το Inmarsat F77 είναι μια άλλη καινοτομία του 2001. Δυνατότητες υπηρεσίας ISDN και φορητών πακέτων δεδομένων. Παράδοση φαξ, τηλεφώνου, φωνής και δεδομένων. 64kbs, απολύτως και χωρίς πρόβλημα. Σχεδόν χωρίς προβλήματα, αυτό είναι σχεδόν πλήρως λειτουργικό. Είμαστε σχεδόν εκεί. Αυτή η τεχνολογία εκμεταλλεύεται τις υπηρεσίες B-GAN που θα παρέχονται από το Inmarsat 4 που κυκλοφόρησε το 2004.

Αυτό θα είναι δροσερό. Η ComSat Mobile με έδρα τις ΗΠΑ, ένα τμήμα της Lockheed Martin Global Telecommunications ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Fleet F77 το πρώτο εξάμηνο του 2002. Αχ, τώρα φτάνουμε κάπου; Λέει οι άνθρωποι στο Στράτος, που είναι αλαζονικοί Καναδοί. Γιατί είναι τόσο δροσερό; Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν δεδομένα, αλλά χρεώνονται μόνο για τα δεδομένα που αποστέλλονται και λαμβάνονται. 

Σερβίρετε τον Ιστό σε ευρυζωνική σύνδεση από οπουδήποτε ή ακόμη και σε απομακρυσμένη καμπίνα καταγραφής για διακοπές, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και περιήγηση στο Web για περίπου 89,95 $ ανά μήνα όλα σε πραγματικό χρόνο με καθυστερήσεις περίπου 2-3 ​​δευτερολέπτων για απόσταση ή σε άλλο σύστημα που έχουμε τώρα θα είναι καθυστέρηση μισού δευτερολέπτου με ακόμη υψηλότερες ταχύτητες (θα μιλήσω περαιτέρω για αυτό σε ένα λεπτό). 

Δυνατότητες Συστημάτων Σε Παγκόσμιο Επίπεδο

Συστήματα που βασίζονται στο Διαδίκτυο όπως αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να παρακολουθούμε κάθε πλοίο, φορτηγό, τρομοκρατικό σχολικό λεωφορείο στη χώρα σε πραγματικό χρόνο, όπως ακριβώς παρακολουθούν όλα τα αεροσκάφη όπως είδαμε στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια της δράσης 9-11. Παρακολουθήσαμε διαγράμματα των ΗΠΑ με κάθε αεροσκάφος να πετάει.

Φανταστείτε τις δυνατότητες του συστήματος για αποτελεσματικότητα, ασφάλεια, παρακολούθηση καταιγίδων και καιρού και ασφάλεια των ανθρώπων μας. Μου αρέσει πολύ αυτό και όλοι στην Αμερική θα είναι ασφαλείς και ο Πρόεδρος μπορεί να έχει το πρόγραμμα πυραυλικής άμυνας, γιατί θα είμαστε σε θέση να παρακολουθούμε ό, τι κινείται που δεν είναι μανδύα και αυτή τη στιγμή είναι όλα όσα γνωρίζουμε. Μπορούμε ακόμη και να εντοπίσουμε stealth βομβαρδιστές με μοτίβα διακοπής συχνότητας από κινητά τηλέφωνα. Κερδιζουμε. 

Μαντέψτε τι αυτά τα συστήματα διαθέτουν έναν ενσωματωμένο διακόπτη ασφαλείας, ώστε οι σημαντικές μεταδόσεις να φτάσουν εκεί για πρώτη φορά, για παράδειγμα ένα πλοίο στην ανοικτή θάλασσα που αντιμετωπίζει προβλήματα, η DEA μεταδίδει κατά τη δημιουργία προφίλ σε έναν λαθρέμπορο, ή τις καθημερινές κλήσεις κινδύνου. Επομένως, αν σερφάρετε ή αποστέλλετε ηλεκτρονικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα καθυστερήσει έως ότου ληφθούν υπόψη οι προτεραιότητες ασφάλειας και με αυτές τις ταχύτητες και τον αριθμό των χρηστών και τον επικείμενο Craig McCaw »

Το Orbicomm είναι μια άλλη πηγή δεδομένων χωρίς χωρητικότητα φωνής και χειρίζεται λειτουργίες δύο-pager και αλφαριθμητικών χρησιμοποιώντας ένα μικρό δίκτυο δορυφόρων LEO. Ένας άλλος ιστότοπος που σας ενδιαφέρει αν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε από αυτές τις τεχνολογίες.